Show simple item record

dc.contributor.advisorΧασάπης, Κρίστης
dc.contributor.authorΖορλής, Ανδρέας
dc.contributor.otherZorles, Andreas
dc.coverage.spatialΚύπροςel_GR
dc.date.accessioned2020-07-08T10:30:10Z
dc.date.available2020-07-08T10:30:10Z
dc.date.copyright2020-07-08
dc.date.issued2020-04
dc.identifier.otherΜΒΑ/2020/00772el_GR
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11128/4524
dc.descriptionΠεριέχει βιβλιογραφικές παραπομπές.el_GR
dc.description.abstractΟ ανταγωνισμός είναι ένα στοιχείο που κυριαρχεί στον επιχειρηματικό κόσμο τον 21ο αιώνα, ο οποίος εντείνεται όσο αυξάνονται οι επιχειρήσεις. Παράλληλα η χρηματοπιστωτική κρίση που ξέσπασε το 2007, αποτέλεσε και αποτελεί ένα ακόμη παράγοντα ο οποίος συνέβαλε στην εντονότερη ύπαρξη ανταγωνισμού στις αγορές. Πάρα πολλές επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια έκλεισαν καθώς δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις και απαιτήσεις που δημιούργησε η κρίση. Προφανώς ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας στη χώρα μας, αγνοεί επιδεικτικά τη χρησιμότητα του επιχειρηματικού σχεδίου πριν την υλοποίηση της επιχειρηματικής του ιδέας, γι’ αυτό και οι εξελίξεις τον προσπερνούν. Η εκπόνηση και η υλοποίηση ενός επιχειρηματικού πλάνου είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, απαραίτητο όμως για τον σωστό επενδυτή ο οποίος οφείλει να λάβει υπόψη του όλες τις σχετικές με την επένδυση παραμέτρους. Μέσα από το πλάνο αυτό πρέπει να αναλυθεί ο ανταγωνισμός στον κλάδο, αν η αγορά επιζητεί τα προϊόντα που θα προσφέρει η επιχείρηση, τους προϋπολογισμούς και τα χρηματοοικονομικά στοιχεία που απαιτεί η επένδυση, εσωτερική και εξωτερική ανάλυση (swot) κ.ά. Στην παρούσα διπλωματική εργασία θα εκπονηθεί επιχειρηματικό πλάνο για το άνοιγμα ενός μικρού χώρου εστίασης στο Παραλίμνι της επαρχίας Αμμοχώστου, στον οποίο θα προσφέρονται κατά κύριο λόγο διάφορες παραλλαγές σπιτικών μπιφτεκιών (burgers) και θα υπάρχει δυνατότητα dine in, take away και delivery.el_GR
dc.format.extent53 σ. ; 30 εκ.el_GR
dc.languagegrel_GR
dc.language.isogrel_GR
dc.publisherΑνοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρουel_GR
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessel_GR
dc.subjectΕπιχειρηματικό σχέδιοel_GR
dc.subjectBusiness planel_GR
dc.subjectΕπιχειρηματικό σχέδιο -- Δημιουργία χώρου εστίασηςel_GR
dc.subjectBusiness plan - Creating a dining areael_GR
dc.titleΕπιχειρηματικό σχέδιο για τη δημιουργία χώρου εστίασης (burger factory).el_GR
dc.typeΜεταπτυχιακή Διατριβήel_GR
dc.description.translatedabstractκενόel_GR
dc.format.typepdfel_GR


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record