Kypseli Logo
    • Ελληνικά
    • English
  •  Home
  •  Browse 
    • Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects
    • By Issue number
  • Language elLanguage en
  •  Login 
    • Sign in
    View Item 
    • Home
    • Αποθετήριο Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (Repository of the Open University of Cyprus)
    • Μεταπτυχιακές διατριβές / Master Τhesis
    • Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΕΛΛ + ΑΓΓ) / (MBA) Master of Business Administration (in Greek and English)
    • View Item
    •   Home
    • Αποθετήριο Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (Repository of the Open University of Cyprus)
    • Μεταπτυχιακές διατριβές / Master Τhesis
    • Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΕΛΛ + ΑΓΓ) / (MBA) Master of Business Administration (in Greek and English)
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Επιχειρηματικό σχέδιο για τη δημιουργία χώρου εστίασης (burger factory).

    Thumbnail
    View/Open
    ΜΒΑ-2020-00772.docx (577.8Kb)
    Date
    2020-04
    Author
    Ζορλής, Ανδρέας
    Metadata
    Show full item record
    Abstract
    Ο ανταγωνισμός είναι ένα στοιχείο που κυριαρχεί στον επιχειρηματικό κόσμο τον 21ο αιώνα, ο οποίος εντείνεται όσο αυξάνονται οι επιχειρήσεις. Παράλληλα η χρηματοπιστωτική κρίση που ξέσπασε το 2007, αποτέλεσε και αποτελεί ένα ακόμη παράγοντα ο οποίος συνέβαλε στην εντονότερη ύπαρξη ανταγωνισμού στις αγορές. Πάρα πολλές επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια έκλεισαν καθώς δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις και απαιτήσεις που δημιούργησε η κρίση. Προφανώς ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας στη χώρα μας, αγνοεί επιδεικτικά τη χρησιμότητα του επιχειρηματικού σχεδίου πριν την υλοποίηση της επιχειρηματικής του ιδέας, γι’ αυτό και οι εξελίξεις τον προσπερνούν. Η εκπόνηση και η υλοποίηση ενός επιχειρηματικού πλάνου είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, απαραίτητο όμως για τον σωστό επενδυτή ο οποίος οφείλει να λάβει υπόψη του όλες τις σχετικές με την επένδυση παραμέτρους. Μέσα από το πλάνο αυτό πρέπει να αναλυθεί ο ανταγωνισμός στον κλάδο, αν η αγορά επιζητεί τα προϊόντα που θα προσφέρει η επιχείρηση, τους προϋπολογισμούς και τα χρηματοοικονομικά στοιχεία που απαιτεί η επένδυση, εσωτερική και εξωτερική ανάλυση (swot) κ.ά. Στην παρούσα διπλωματική εργασία θα εκπονηθεί επιχειρηματικό πλάνο για το άνοιγμα ενός μικρού χώρου εστίασης στο Παραλίμνι της επαρχίας Αμμοχώστου, στον οποίο θα προσφέρονται κατά κύριο λόγο διάφορες παραλλαγές σπιτικών μπιφτεκιών (burgers) και θα υπάρχει δυνατότητα dine in, take away και delivery.
    URI
    http://hdl.handle.net/11128/4524
    Collections
    • Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΕΛΛ + ΑΓΓ) / (MBA) Master of Business Administration (in Greek and English)

    Open University of Cyprus

    PO Box 12794,

    2252, Latsia

    Cyprus

    Tel.: +357 22 411600

    Fax.: +357 22 411601

    • Help
    • Contact Us
    • Open University of Cyprus
    • OUC Library
    • Policies
    • Accessibility and Data Protection

    Find us on:

    • FacebookFacebook
    • EU Flag
    • Republic of Cyprus
    • Structural Funds
    • e University
    • Open University of Cyprus

    The eUniversity Project is co-founded by the European Regional Development Fund and National Funds in the Programmatic Period 2007-2013

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsBy Issue numberThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsBy Issue number

    My Account

    Sign inRegister

    Open University of Cyprus

    PO Box 12794,

    2252, Latsia

    Cyprus

    Tel.: +357 22 411600

    Fax.: +357 22 411601

    • Help
    • Contact Us
    • Open University of Cyprus
    • OUC Library
    • Policies
    • Accessibility and Data Protection

    Find us on:

    • FacebookFacebook
    • EU Flag
    • Republic of Cyprus
    • Structural Funds
    • e University
    • Open University of Cyprus

    The eUniversity Project is co-founded by the European Regional Development Fund and National Funds in the Programmatic Period 2007-2013