dc.contributor.advisor | Σοφιανοπούλου, Στέλλα | |
dc.contributor.author | Ορφανού, Μαρία | |
dc.contributor.other | Orfanou, Maria | |
dc.coverage.spatial | Κύπρος | el_GR |
dc.date.accessioned | 2018-08-27T05:30:27Z | |
dc.date.available | 2018-08-27T05:30:27Z | |
dc.date.copyright | 2018-08-21 | |
dc.date.issued | 2018-06 | |
dc.identifier.other | ΔΤΠ/2018/00097 | el_GR |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11128/3601 | |
dc.description | Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές. | el_GR |
dc.description.abstract | Η παρούσα διπλωματική εργασία επικεντρώνεται στην εφαρμογή της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας στις Ξενοδοχειακές Μονάδες. Αρχικά αναλύεται ο ορισμός της ποιότητας, οι διαστάσεις που παίρνει αυτή σε περίπτωση υπηρεσιών και πως μπορεί να μετρηθεί.
Έπειτα αναλύεται ο ορισμός της διοίκησης ολικής ποιότητας και οι βασικές της έννοιες. Εν συνεχεία, αναφέρεται στους ‘πατέρες’ της διοίκησης ολικής ποιότητας και στις διατυπώσεις που έχουν κάνει πάνω στην ΔΟΠ.
Στην τελευταία ενότητα εστιάζει την προσοχή στη Ξενοδοχειακής Μονάδα και στην εφαρμογή της ΔΟΠ ανά τομέα της επιχείρησης . | el_GR |
dc.format.extent | viii, 67 σ. 30 εκ. | el_GR |
dc.language | gr | el_GR |
dc.language.iso | gr | el_GR |
dc.publisher | Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου | el_GR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | el_GR |
dc.subject | Διοίκηση ολικής ποιότητας | el_GR |
dc.subject | Total quality management | el_GR |
dc.subject | Διοίκηση ολικής ποιότητας -- Ξενοδοχειακές μονάδες | el_GR |
dc.subject | Total quality management -- Hotel industry | el_GR |
dc.title | Διοίκηση ολικής ποιότητας στις ξενοδοχειακές μονάδες | el_GR |
dc.type | Μεταπτυχιακή Διατριβή | el_GR |
dc.description.translatedabstract | The present thesis focuses on the implementation of Total Quality of Management on the hotel industry. At first, the definition of quality and its dimension in case of services are analyzed. Afterward the definition of Total Quality of Management is analyzed, as well as its basic concepts. Subsequently, it references to the masters of total quality management and to the formulation they did on it. At the end of this thesis the structure of a hotel and the implementation of TQM per department are described. | el_GR |
dc.format.type | pdf | el_GR |