Kypseli Logo
    • Ελληνικά
    • English
  •  Home
  •  Browse 
    • Communities & Collections
    • By Issue Date
    • Authors
    • Titles
    • Subjects
    • By Issue number
  • Language elLanguage en
  •  Login 
    • Sign in
    View Item 
    • Home
    • Αποθετήριο Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (Repository of the Open University of Cyprus)
    • Μεταπτυχιακές διατριβές / Master Τhesis
    • Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΕΛΛ + ΑΓΓ) / (MBA) Master of Business Administration (in Greek and English)
    • View Item
    •   Home
    • Αποθετήριο Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (Repository of the Open University of Cyprus)
    • Μεταπτυχιακές διατριβές / Master Τhesis
    • Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΕΛΛ + ΑΓΓ) / (MBA) Master of Business Administration (in Greek and English)
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Η αλυσίδα προσφοράς φρέσκων αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα

    Thumbnail
    View/Open
    MBA-2018-00586.pdf (2.780Mb)
    Date
    2018-06
    Author
    Ντούσκα, Μαρίνα
    Metadata
    Show full item record
    Abstract
    Κύριος σκοπός της παρούσας διατριβής είναι η αναζήτηση των βασικών φρέσκων αγροτικών προϊόντων του πρωτογενούς τομέα, η αλληλεξάρτηση τους και οι δεσμοί που έχουν για τη διαμόρφωση της αλυσίδας προσφοράς στην Ελλάδα. Καταγράφετε η ανάλυση των επιδράσεων που έχουν στην αλυσίδα προσφοράς οι Εθνικές και Ευρωπαϊκές πολιτικές που αφορούν τον αγροτικό τομέα καθώς και οι απόψεις των καταναλωτών για ασφαλή προϊόντα διατροφής. Επιπλέον εστιάζουμε στην κατανόηση της δομής και διαχείρισης της αλυσίδας προσφοράς των βασικών αγροτικών προϊόντων και οι λόγοι διαφοροποίησης τους ως προς την αποτελεσματικότητα τους. Η μείωση του κόστους παραγωγής, η μικρή διάρκεια ζωής κάποιων αγροτικών προϊόντων, σε συνδυασμό με την ασφάλεια των τροφίμων δημιουργούν επιτακτική ανάγκη διαμόρφωσης και αναμόρφωσης στοιχείων της αλυσίδας προσφοράς και παρουσίασης ολοκληρωμένων προτάσεων. Επίσης προτείνεται ένα νέο μοντέλο αλυσίδας εφοδιασμού φρέσκων φρούτων και λαχανικών προσαρμοσμένο στα Ελληνικά δεδομένα. Στο τέλος παρουσιάζονται τα συμπεράσματα και κάποιες προτάσεις για περαιτέρω μελλοντική επεξεργασία.
    URI
    http://hdl.handle.net/11128/3503
    Collections
    • Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΕΛΛ + ΑΓΓ) / (MBA) Master of Business Administration (in Greek and English)

    Open University of Cyprus

    PO Box 12794,

    2252, Latsia

    Cyprus

    Tel.: +357 22 411600

    Fax.: +357 22 411601

    • Help
    • Contact Us
    • Open University of Cyprus
    • OUC Library
    • Policies
    • Accessibility and Data Protection

    Find us on:

    • FacebookFacebook
    • EU Flag
    • Republic of Cyprus
    • Structural Funds
    • e University
    • Open University of Cyprus

    The eUniversity Project is co-founded by the European Regional Development Fund and National Funds in the Programmatic Period 2007-2013

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsBy Issue numberThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsBy Issue number

    My Account

    Sign inRegister

    Open University of Cyprus

    PO Box 12794,

    2252, Latsia

    Cyprus

    Tel.: +357 22 411600

    Fax.: +357 22 411601

    • Help
    • Contact Us
    • Open University of Cyprus
    • OUC Library
    • Policies
    • Accessibility and Data Protection

    Find us on:

    • FacebookFacebook
    • EU Flag
    • Republic of Cyprus
    • Structural Funds
    • e University
    • Open University of Cyprus

    The eUniversity Project is co-founded by the European Regional Development Fund and National Funds in the Programmatic Period 2007-2013