Kypseli Logo
    • Ελληνικά
    • English
  •  Αρχική
  •  Πλοήγηση 
    • Κοινότητες & Συλλογές
    • Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
    • Συγγραφείς
    • Τίτλοι
    • Λέξεις κλειδιά
    • Με αριθμό έκδοσης
  • Language elLanguage en
  •  Σύνδεση 
    • Σύνδεση
    Προβολή τεκμηρίου 
    • Αρχική
    • Αποθετήριο Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (Repository of the Open University of Cyprus)
    • Μεταπτυχιακές διατριβές / Master Τhesis
    • Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΕΛΛ + ΑΓΓ) / (MBA) Master of Business Administration (in Greek and English)
    • Προβολή τεκμηρίου
    •   Αρχική
    • Αποθετήριο Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (Repository of the Open University of Cyprus)
    • Μεταπτυχιακές διατριβές / Master Τhesis
    • Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΕΛΛ + ΑΓΓ) / (MBA) Master of Business Administration (in Greek and English)
    • Προβολή τεκμηρίου
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Η αλυσίδα προσφοράς φρέσκων αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα

    Thumbnail
    Προβολή/Άνοιγμα
    MBA-2018-00586.pdf (2.780Mb)
    Ημερομηνία
    2018-06
    Συγγραφέας
    Ντούσκα, Μαρίνα
    Μεταδεδομένα
    Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
    Επιτομή
    Κύριος σκοπός της παρούσας διατριβής είναι η αναζήτηση των βασικών φρέσκων αγροτικών προϊόντων του πρωτογενούς τομέα, η αλληλεξάρτηση τους και οι δεσμοί που έχουν για τη διαμόρφωση της αλυσίδας προσφοράς στην Ελλάδα. Καταγράφετε η ανάλυση των επιδράσεων που έχουν στην αλυσίδα προσφοράς οι Εθνικές και Ευρωπαϊκές πολιτικές που αφορούν τον αγροτικό τομέα καθώς και οι απόψεις των καταναλωτών για ασφαλή προϊόντα διατροφής. Επιπλέον εστιάζουμε στην κατανόηση της δομής και διαχείρισης της αλυσίδας προσφοράς των βασικών αγροτικών προϊόντων και οι λόγοι διαφοροποίησης τους ως προς την αποτελεσματικότητα τους. Η μείωση του κόστους παραγωγής, η μικρή διάρκεια ζωής κάποιων αγροτικών προϊόντων, σε συνδυασμό με την ασφάλεια των τροφίμων δημιουργούν επιτακτική ανάγκη διαμόρφωσης και αναμόρφωσης στοιχείων της αλυσίδας προσφοράς και παρουσίασης ολοκληρωμένων προτάσεων. Επίσης προτείνεται ένα νέο μοντέλο αλυσίδας εφοδιασμού φρέσκων φρούτων και λαχανικών προσαρμοσμένο στα Ελληνικά δεδομένα. Στο τέλος παρουσιάζονται τα συμπεράσματα και κάποιες προτάσεις για περαιτέρω μελλοντική επεξεργασία.
    URI
    http://hdl.handle.net/11128/3503
    Συλλογές
    • Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΕΛΛ + ΑΓΓ) / (MBA) Master of Business Administration (in Greek and English)

    Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

    Ταχ, Κιβ. 12794,

    2252, Λατσιά

    Κύπρος

    Τηλ.: +357 22 411600

    Φαξ.: +357 22 411601

    • Βοήθεια
    • Επικοινωνήστε μαζί μας
    • Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    • Βιβλιοθήκη ΑΠΚΥ
    • Πολιτικές
    • Προσβασιμότητα και Προστασία Δεδομένων

    Βρείτε μας στο:

    • FacebookFacebook
    • EU Flag
    • Republic of Cyprus
    • Structural Funds
    • e University
    • Open University of Cyprus

    Το έργο eUniversity συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Aνάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς πόρους κατά την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013

     

    Πλοήγηση

    Όλο το ΑποθετήριοΚοινότητες & ΣυλλογέςΑνά ημερομηνία δημοσίευσηςΣυγγραφείςΤίτλοιΛέξεις κλειδιάΜε αριθμό έκδοσηςΑυτή η συλλογήΑνά ημερομηνία δημοσίευσηςΣυγγραφείςΤίτλοιΛέξεις κλειδιάΜε αριθμό έκδοσης

    Ο λογαριασμός μου

    ΣύνδεσηΕγγραφή

    Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

    Ταχ, Κιβ. 12794,

    2252, Λατσιά

    Κύπρος

    Τηλ.: +357 22 411600

    Φαξ.: +357 22 411601

    • Βοήθεια
    • Επικοινωνήστε μαζί μας
    • Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
    • Βιβλιοθήκη ΑΠΚΥ
    • Πολιτικές
    • Προσβασιμότητα και Προστασία Δεδομένων

    Βρείτε μας στο:

    • FacebookFacebook
    • EU Flag
    • Republic of Cyprus
    • Structural Funds
    • e University
    • Open University of Cyprus

    Το έργο eUniversity συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Aνάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς πόρους κατά την Προγραμματική Περίοδο 2007-2013